Pregàries del matí

SETMANA DEL 5 - 9 DE FEBRER


DILLUNSH. Vi.: La belleza del exterior no lo es todo y lo que más importa es la belleza del interior. ¿Crees que somos capaces de mejorar esa "belleza interior"? ¿Cómo?

 

DIMARTS


 

 D. Mo.: Me parece un vídeo interesante sobre ayudar a los demás ya que es bueno ser solidario i empático.

 

DIMECRES A. Ra.: Sabem què buscar quan preparem el Bon Dia? O busquem simplement "frase para reflexionar" i agafem la primera que trobem? 

A través del mòbil o l'iPad, tenim al nostre abast moltíssima informació: imatges, cultura, coneixement, però... l'entenem?


DIJOUS M. Vi: He posat aquesta frase ja que crec que ens pot fer reflexionar, sobre quan tenim gent en contra nostra que no ens permet aconseguir allò que nosaltres volem.

Hi ha gent que no suporta les crítiques d’altres i per aquest motiu abandonen.

Creus que fan bé?


DIVENDRES

M. Díaz / N. Montoya: No hi ha pregària.SETMANA DEL 29 DE GENER - 2 DE FEBRER


DILLUNS

Pregària especial al sites del Bon Dia.


DIMARTS


Pregària especial al sites del Bon Dia.


DIMECRES

I. Ca.:

“-Idiota, estúpido, inútil- estas son las palabras que escucho cuando miro aquellos que dicen ser mis amigos, quienes fingen que yo les importo. Siempre se están riendo, riéndose de mi. Criticándome. Haciéndome sentir menos, inferior, que no soy suficiente. Se que no le importo a nadie, no necesito que me lo digan, pero aun así lo hacen. Solo me quieren ver sufrir.

Así era siempre mi vida hasta que decidí cambiar algunas cosas, al principio no estaba del todo seguro, tenia miedo. Pero al final todo mereció la pena.”


He escollit aquest text, perquè no s’ha de tindré por als canvis i perquè si ets infeliç amb la vida que tens ara has de canviar ja que res bé sol tu has de fer perquè succeeixi. D’aquest text també podem treure un par de preguntes per reflexionar. Ets qui vols? Tens la vida que desitges? Pots fer alguna cosa per millorar-la?


DIJOUS

M. Gi:


T'han ferit alguna vegada? Com podem deixar les males experiències enrere i tirar endavant?  Quant de temps tarden les ferides en cicatritzar?


DIVENDRES

J. Ga.

Crec que aquesta frase vol dir que estimar-te a tu mateix (i estar segur de tu mateix) es del primer que tens que fer. Hi estàs d'acord? 

 

SETMANA DEL 22-26 DE GENER


DIMECRES

R. Pa. 


Què et sembla aquesta frase? Creus en la sort?


DIJOUS

A. Ca. DIVENDRES

P. Bo. 

Veure desde el minut 0:30 fins que comencen els crèdits de la pel·lícula.

Si tens algun somni... què has de fer per aconseguir-ho?

SETMANA DEL 15-19 DE GENER

DILLUNS

G. Ba. 

He posat aquesta cançó de la casa de papel perquè parla d'una de les coses més important a la vida: ser feliç i estar content. I a tu, quines coses et fan feliç?


DIMARTS

A. Go. 


Aquest anunci de la marca Nike ens dona a entendre que encara que el començament sigui difícil, tot pot millorar. I si no et rendeixes pots aconseguir el que et proposis.

 

DIMECRES

J. Ar. DIJOUS

Er. Ll.


El que jo crec és que moltes vegades donem per fet que sabem una cosa, i ens neguem a escoltar als dames, però l’únic que podem afirmar al 100% es que en realitat no sabem res perquè pots saber alguna cosa però mai sabràs tot sobre algú o alguna cosa.


DIVENDRES

SETMANA DEL 8-12 DE GENER


Aquesta setmana trobareu les pregàries a la pàgina següent: ENLLAÇ SITE PREGÀRIES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada