Pregàries del matí

SETMANA DEL 2-6 D'OCTUBRE

DILLUNS 2

Enllaç: Bon dia

Ik.M: no ha entregat la pregària.


DIMARTS 3  

Enllaç: VÍDEO


Iz. N.: Aquest vídeo et fa reflexionar que amb Constància, Actitud i esforç es lo que necessites per aconseguir la teva meta.


DIMECRES 4


Ai. G.: He escollit aquest text, ja que em sembla que té molta raó en el sentit que el temps passa molt de pressa i normalment acostumem a valorar més les coses materials que les coses que realment importen com la família, els amics i els moments que passem amb persones importants.DIJOUS 5 


J.P: 
penso que aquesta frase et fa pensar que encara que fallis o et rendeixis pots tornar a començar i seguir sent feliç.


DIVENDRES 6 


L.C: he escollit aquesta frase ja que penso que les persones podem esperar molt, i al final sense esperar trobem coses i ens fan ser més felices.

SETMANA DEL 26-29 DE SETEMBRE

DIMARTS 26Ru. Pa.


DIMECRES 27 Èr. Ll.: Jo crec que a està frase és bona ja que cada persona té una forma d’expressar-se i no per que una persona no demostri emoció o demostri molta se li a de tractar diferent.DIJOUS 28
 Gui. Ba.: Jo he escogit aquesta pregària perque em sembla una frase molt interesant i també  molt realista, que et pot ajudar en el teu dia a dia.
DIVENDRES 29


 

  Jo. Ar.: Jo he escollit aquesta plegària perquè em sembla que té una lectura oculta amb un molt bon significat. SETMANA DEL 18-21 DE SETEMBRE

DILLUNS 18

 Àlex C.: No ha preparat la pregària.


DIMARTS 19


 

 Pa. B.: ....

 

DIMECRES 20 

 

 Al. R.: ...

DIJOUS 21

Mi. D.: .Esta pregaria me hace pensar que hay que ver el presente porque, siempre estamos pensando en el pasado.

 

SETMANA DEL 12-15 DE SETEMBRE

DIVENDRES 15 DE SETEMBRE

  Ir. C.: .He escollit aquesta frase perquè crec que tothom som importants encara que no sempre ens en adonem.


DIJOUS 14 DE SETEMBRE

 


Mel G.: Aquest és un fragment llegit de la novel·la "El fabricante de lágrimas". En aquest passatge es parla dels càstigs físics que la directora d'un orfenat fa als seus alumnes. És una novel·la molt dura que en mostra com de negatius poden arribar a ser els comportaments d'algunes persones amb poder.

 

 

DIMECRES 13 DE SETEMBRE

 

Di. M.: .Elegí la imagen porque es cierto que hay gente que cuando está contigo se comporta de una manera agradable pero sin darte cuenta habla mal de ti a otras personas a tus espaldas.

 

DIMARTS 12 DE SETEMBRE


Br. C.: El curtmetratge animat que he escollit parla sobre el valor de treballar en equip i ajudar a la gent que ho necessita perquè el dia de demà no saps si tu et veuràs en la mateixa situació. 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada